1 november 2016
Wat je zegt moet je doen, aldus mijn 7-jarige zoon Joah. Hij heeft een enorm talent om mij feilloos te vertellen wat ik ooit heb gezegd wanneer dat hem maar enigzins goed uitkomt. Soms zelfs nog met datum en tijd erbij en als ik het zou vragen waarschijnlijk zelfs op alfabetische volgorde. Helaas geldt dit gegeven niet als ik hem eraan herinner dat hij mij had gezegd dat hij zijn kamer op zou ruimen….vreemd hoe het kinderbrein werkt.

Waar wil ik hiermee heen? Ik heb jullie een aantal weken geleden een vlog beloofd. Wellicht had ik dit van tevoren even moeten uitproberen. Met horten en stoten kom ik er namelijk achter dat dit nog best wel ingewikkeld is. In de afgelopen weken heb ik meerdere corrupte filmpjes gemaakt, staande ipv liggende beelden gefilmd (waar je volgens mijn man Jorn dus niets mee kan ai), draai ik net de verkeerde kant op als ik iemand op het filpje wil zetten (lastig hoor! spiegelbeeld), en heeft mijn Iphone 4s ontoereikende beelkwaliteit (zoals een vriendin zei; met die telefoon zou ik nog niet dood gevonden willen worden…) Al met al dus niet echt een goede start. Dus bedacht ik me vannacht dat het beter is om een wekelijkse blog te schrijven met hier en daar wat foto’s en filmpjes (door anderen gemaakt) en dan hou ik me voor nu bij geschreven tekst. Mijn woordenwaterval is namelijk onuitputtelijk aldus mijn dierbaren, dus dat moet lukken!

Tot volgende week!

Gezina

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *