19 december – Het leukste vak!

Ik moet toch echt wel het leukste vak ter wereld hebben! Je komt op zoveel verschillende plekken en ontmoet verschillende mensen. En allemaal met als doel door muziek de mensen dichter bij God te brengen. Soms is het echter ook gewoon ‘betaald karaoke’ zoals we afgelopen vrijdag met Op en Top Vrouw in Heusden christmas carols mochten zingen. Track aan en zingen maar! Echter toen we onze accapella liedjes deden, bleven mensen echt staan om te luisteren. Muziek doet iets. Het raakt en dat vind ik geweldig! Dat ik daar een instrument in mag zijn. En op zoveel diverse manieren…

Ik mocht afgelopen weekend voor het eerst in mijn kerk de zangleiding doen. Best spannend aangezien we zo’n grote kerk hebben. Toch voelde ik me gedragen door God en ging het gewoon goed. Het was een feest met geweldige liedjes en als aanvulling blazers en een kinderkoor (ja, als je het doet moet je het meteen maar goed doen he? 😉 ). Wat is het leuk als je je spanning dan los kan laten en heerlijk kan genieten!

Gisteren het kerstconcert met LEV, weer zo’n feestje. Gods belofte vanaf de schepping naar Jezus geboorte tot aan Zijn opstanding! En dan ook nog heerlijk in kerstsfeer (love it!)

Wat toch ook wel heel leuk was is dat mijn lied ‘de hemel weet het’ van het gelijknamige album een top 50 notering kreeg in de Top1008 van Groot Nieuws Radio (Hoofdstukken op nummer 230). Ik dacht als ik ergens in de 800 sta, is het leuk. Maar mensen hebben dus echt gestemd! En niet alleen mijn (schoon) familie haha. Dat is toch wel een extra kadootje bovenop de reacties die ik via mail van mensen krijg op het lied. Echt bemoedigend!

Zoals ik al zei; ik moet wel het leukste vak ter wereld hebben! Zo gaaf om zoveel leuke dingen mee te maken en mensen te ontmoeten. Soms denk ik; wat zou ik toch moeten doen als ik niet kon zingen? Dank U Heer, voor de talenten die U geeft en ik bid dat we ze mogen gebruiken tot eer van Uw Naam!

Merry Christmas iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *